maak een draai in je leven
zodat jij het verschil kunt (uit) maken

Persoonlijke Coaching

Op basis van Emotioneel Lichaamswerk (ELW)®

Bij vragen als:

  • Hoe haal ik meer plezier uit mijn werk en realiseer ik mijn persoonlijke ambitie?
  • Hoe kan ik beter omgaan met mijn emoties en die van anderen?
  • Ik wil een betere balans vinden tussen werk en privé. Hoe krijg ik dat voor elkaar?

kan persoonlijke coaching uitkomst bieden en je helpen weer in je kracht te komen. Met behulp van de coach ga je zelf op zoek naar inzicht, ideeën en acties om veranderingen te brengen in je leven.

Werkwijze

Ik werk met patrooncoaching, waarbij we onderzoeken welke patronen (gewoontes) jou en jouw wensen niet ondersteunen. Je gaat deze patronen bij jezelf herkennen en krijgt zicht op alternatieven. Vaak weet je wel wat je wilt of hoe je iets wilt, maar interessant is: wat houdt je tegen?

Wat we gaan doen

  • Een globale karakteranalyse en lichaamsgerichte oefeningen maken deel uit van het eerste deel van het coachingtraject. Het herkennen en erkennen wie je op dit moment bent is belangrijk en noodzakelijk om de volgende stappen te nemen.
  • Het tweede deel bestaat uit het formuleren van een leerdoel en het uitvoeren van acties om tot nieuwe mogelijkheden en daadwerkelijke veranderingen te komen.
  • Het laatste deel bestaat uit het geleerde in de praktijk te oefenen, te reflecteren en bewust verantwoordelijkheid te nemen voor je nieuwe stappen.

In de persoonlijke coaching word je je bewust van je gevoelens, overtuigingen en drijfveren. En hoe deze jouw gedrag bepalen. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden en oefent je nieuwe gedrag. Je vergroot hiermee je energie, zelfvertrouwen en niet in de minste plaats: je plezier.


Aan een cochingstraject gaat altijd een intakegesprek vooraf. Een sessie duurt een uur. Een compleet traject neemt gemiddeld 10 sessies in beslag. Kosten zijn €60,- (excl. btw) p/uur.

 

 

 

        Regie in eigen leven

ZZPstudio: hosting + webdesign