maak een draai in je leven
zodat jij het verschil kunt (uit) maken

Trainer

Mijn naam is Piet Nijholt (1964)

Sinds 2006 ben ik trainer Emotioneel Lichaamswerk en geef ik trainingen en coaching. Mijn drijfveer is mensen weer in contact te brengen met hun gevoel en een grotere keuzevrijheid in hun leven te laten ervaren.

Ik stimuleer je te voelen wat voor jou echt belangrijk is en help je om van hieruit stappen te ondernemen in je leven. In mijn praktijk kun je in een veilige omgeving je gevoelens ervaren en wat ze jou willen zeggen. Jouw lichaam geeft jou en mij signalen hoe het met je is en waar het knelt. Samen gaan we hier aan werken. Waarbij ik 100% aanwezig, helder en eerlijk ben. Cliƫnten omschrijven mij als enthousiast en doortastend.

Emotioneel Lichaamswerk geeft je de mogelijkheid om zelf aan het roer te blijven staan. Blijf je slachtoffer of maak je de keuze om de regie in eigen handen te nemen? Je kunt vervelende gevoelens aan je omgeving wijten, aan  je werk of je partner of je ouders. Maar uiteindelijk ben jij de enige die iets met jouw gevoel kan doen. ELW geeft je hiertoe de handvatten.

Ik ben geregistreerd Trainer Emotioneel Lichaamswerk (ELW) en aangesloten bij de RBCZ
en de beroepsvereniging voor Trainers & Therapeuten Emotioneel Lichaamswerk (BeTTEL).

De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert. Licentienr. RBCZ/TCZ : 108074B 
AGB code : 90-043059 

Ik geef mijn trainingen vanuit de volgende visie:

Individualiteit..(Wie wil ik zijn voor mezelf...)
Een goed contact met mijn lichaam is de basis om in contact te zijn met mijn gevoelens en verlangens. Het geeft mij de mogelijkheid om mijn oorspronkelijke vermogen om werkelijk vrij te zijn en intens te leven naar me toe te halen.

In verbondenheid..(en voor de ander)
Ik bewust kies om vanuit respect en integriteit in contact te staan met anderen.

ZZPstudio: hosting + webdesign