maak een draai in je leven
zodat jij het verschil kunt (uit) maken

Emotioneel Lichaamswerk(ELW)®

 

Emotioneel Lichaamswerk (ELW)® is een lichaamsgerichte methode om de natuurlijke stroom van levensenergie en levenslust in jezelf vrij te maken en te versterken. Door ELW kom je bovendien meer in contact met je gevoel, met je persoonlijke kracht en kwaliteiten, en met wat voor jou wezenlijk is. Daar kun je vervolgens de vrijgekomen energie voor gaan inzetten.

De natuurlijke stroom van je levensenergie raakt in de loop van je leven vaak steeds verder gestagneerd door onverwerkte emoties. Op lichamelijk niveau uiten die zich in chronische spierspanningen, minder energie en uiteindelijk ook in stress-gerelateerde fysieke klachten. Op emotioneel-mentaal niveau kunnen ze leiden tot een vervlakking van je gevoelsleven, verminderde veerkracht, beperkende overtuigingen, piekeren, depressie en andere psychische klachten.

Niet het feit dat je ouder wordt, maar deze stagnatie van je levensenergie leidt op den duur tot een neiging om jezelf op allerlei gebieden van je leven steeds meer in te houden, af te sluiten en een afwachtende houding aan te nemen. Met Emotioneel Lichaamswerk doorbreek je deze neerwaartse spiraal door letterlijk en figuurlijk in beweging te komen, jezelf weer te openen, jezelf meer te gaan uiten en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

ZZPstudio: hosting + webdesign